Motorrijbewijs halen in Maastricht en Meerssen

Stacks Image 101
Stacks Image 109
Wie zijn wij

Auto, bromfiets en motorrijschool Currus staat sinds 2005 voor kwaliteit en betaalbaarheid op het gebied van auto, bromfiets en motorrijlessen. Niet alleen de beste keus maar ook de voordeligste en snelste weg je autorijbewijs, bromfietsrijbewijs en motorrijbewijs. De locatie waarvan de motorrijlessen starten is in Maastricht naast Station Maastricht Noord

Hoe werkt het 'de praktijk'

Nadat u contact heeft opgenomen met de rijschool per mail of telefoon wordt er een afspraak met u gemaakt voor een vrijblijvende intake-les. U kunt een helm, handschoenen en als de weersomstandigheden slecht zijn ook de regenkleding gratis lenen. U heeft om te beginnen met rijlessen dus geen eigen helm en kleding nodig.

Gratis intake-les

Tijdens deze les maakt u kennis met de lesmotor en de rijinstructeur waarna u een goed advies mag verwachten over het aantal lessen en uiteraard de kosten.
De intake-les van 90 minuten is in 2018 voor € 24,- per uur en bij aanmelding krijgt u dit bedrag terug als korting op het eerste pakket.
Hierdoor is de intakes niet alleen vrijblijvend maar ook gratis.

Pakket op maat

Je krijgt bij ons een gepersonaliseerd lesvoorstel waardoor er een rijopleiding aangeboden wordt die aangepast is aan de kandidaat. Motorrijden is leuk en nóg leuker tegen een normaal tarief.

Hoe werkt het 'de theorie'

Het theoretisch gedeelte van het motorrijden wordt door veel kandidaten onderschat maar met een goede voorbereiding is het slagen voor de theorie geen enkel probleem. Er zijn een drietal mogelijkheden om de theorie te leren.

Itheorie

Wij werken niet alleen met het beste online theoriepakket van dit moment maar er wordt ook een persoonlijke ondersteuning aangeboden op het gebied van de motortheorie.

Klassikale lessen

Nieuw in 2018 is dat er klassikale theorielessen georganiseerd worden waarbij een duidelijke uitleg gegeven wordt en de examens veelvuldig getraind worden zodat het halen van de motor-theorie geen probleem zal zijn. Ook wordt er tijdens de theorielessen voldoende aandacht geschonken aan praktische zaken zodat het uiteindelijk ook een positieve invloed zal hebben op het totaal aantal praktijklessen en ook de slaagkans voor praktijk stijgt.

Privé theorieles

Naast het itheorie-pakket of klassikale theorielessen kan ervoor gekozen worden om een aantal privélessen te nemen. Deze privélessen zijn speciaal voor mensen met leer, concentratie en leesproblemen. Een goede uitleg in de taal van de kandidaat en aangepast aan de belevingswereld van de kandidaat is essentieel voor mensen die moeite hebben met het halen van de theorie.
Stacks Image 83
Aanmelden
Stacks Image 85
Prijslijst
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de rijschool

Contact:

Hans Kruijntjens
Auto, bromfiets en motorrijschool Currus
Galjoenweg 23
6222 NS, Maastricht
0433641097
0613676953
Currus@icloud.com
Route / Contact