Brommerrijbewijs halen in Maastricht en Meerssen

Stacks Image 101
Stacks Image 109
Wie zijn wij

Autorijschool Currus staat sinds 2005 voor kwaliteit en betaalbaarheid op het gebied van autorijlessen, scooterrijlessen en motorrijlessen en is niet alleen de beste keus maar ook de snelste weg je autorijbewijs, bromfietsrijbewijs en motorrijbewijs. Voor de praktijklessen bromfiets vertrekken we van ons adres in Maastricht, gelegen naast Station Maastricht Noord

Hoe werkt het 'de praktijk'

Op het moment dat de uitslag van het theorie-examen bekend is wordt er een afspraak gemaakt voor het CBR praktijkexamen bromfiets en de praktijklessen worden dan ook meteen vastgelegd.
De praktijklessen mag je pas volgen als je het CBR theorie-examen met goed resultaat hebt afgelegd. Een goede voorbereiding hiervoor is belangrijk voor zowel het theorie-examen zelf maar ook tijdens de praktijklessen zul je deze theoretische verkeerskennis moeten toepassen.
Nadat je de brommertheorie gehaald hebt maken wij een afspraak bij het CBR voor het afleggen van het praktijkexamen bromfiets en ook de rijlessen worden dan ingepland.

Hoe werkt het 'de theorie'

Het theoretisch gedeelte van het brommerrrijden wordt door veel kandidaten onderschat maar met een goede voorbereiding is het slagen voor de theorie geen enkel probleem. Er zijn een drietal mogelijkheden om de theorie te leren.

Itheorie

Wij werken niet alleen met het beste online theoriepakket van dit moment maar er wordt ook een persoonlijke ondersteuning aangeboden op het gebied van de brommertheorie. Je kunt gratis een proefles volgen en een gratis proefexamen doen op www.itheorie.nl

Klassikale lessen

Nieuw in 2018 is dat er klassikale theorielessen georganiseerd worden waarbij een duidelijke uitleg gegeven wordt en de examens veelvuldig getraind worden zodat het halen van de brommertheorie geen probleem zal zijn. Ook wordt er tijdens de theorielessen veel aandacht geschonken aan praktische zaken zodat het uiteindelijk ook een positieve invloed zal hebben op het eindresultaat van het CBR praktijkexamen bromfiets.

Privé theorieles

Naast het itheorie-pakket of klassikale theorielessen kan ervoor gekozen worden om een aantal privélessen te nemen. Deze privélessen zijn speciaal voor mensen met leer, concentratie en leesproblemen. Een goede uitleg in de taal van de kandidaat en aangepast aan de belevingswereld van de kandidaat is essentieel voor mensen die moeite hebben met het halen van de theorie.
Stacks Image 83
Aanmelden
Stacks Image 85
Prijslijst
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de rijschool

Contact:

Hans Kruijntjens
Auto, bromfiets en motorrijschool Currus
0613676953
Galjoenweg 23
6222 NS, Maastricht
0433641097
0613676953
Currus@icloud.com
Route / Contact