Autorijbewijs halen in Maastricht en Meerssen

Stacks Image p112_n2
Logo autorijschool currus
Verkeersschool Currus, de praktijk en theorie

Auto, bromfiets en motorrijschool Currus staat sinds 2005 voor kwaliteit en betaalbaarheid op het gebied van autorijlessen. De snelste weg je autorijbewijs, bromfietsrijbewijs en motorrijbewijs voor een normale prijs.
Wij werken in de gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg en Eijsden.

Hoe werkt het 'de praktijk'

Gratis intake-les

Bij aanmelding wordt er een afspraak gemaakt voor een intake-les. Tijdens deze les maakt u kennis met de lesauto (Volvo V40) en natuurlijk de rijinstructeur.
De intake-les van 90 minuten is in 2018 voor € 24,- per uur en bij aanmelding krijgt u dit bedrag terug als korting op het eerste pakket.
Hierdoor is de intakes niet alleen vrijblijvend maar ook geheel gratis.

Pakket op maat van de kandidaat

Na het startpakket krijg je een gepersonaliseerd lesvoorstel. Hierdoor wordt er een rijopleiding aangeboden die aangepast is aan de voorkennis en handigheid van de kandidaat. Hierdoor voorkom je dat je een te ruim pakket koopt en onnodig veel geld besteed aan het halen van je rijbewijs.

Hoe werkt het 'de theorie'

Het theoretisch gedeelte van het autorijden, de autotheorie, wordt door veel kandidaten onderschat maar met een goede voorbereiding is het slagen voor de theorie geen enkel probleem. Er zijn een drietal mogelijkheden om de theorie te leren.

De Itheorie

Wij werken niet alleen met het beste online theoriepakket van dit moment maar er wordt ook een persoonlijke ondersteuning aangeboden op het gebied van de autotheorie. Voor een het doen van een gratis proefles of het maken van een proefexamen kunt u terecht op www.itheorie.nl

De klassikale lessen

Nieuw in 2018 is dat er klassikale theorielessen georganiseerd worden waarbij een duidelijke uitleg gegeven wordt en de examens veelvuldig getraind worden zodat het halen van de autotheorie geen probleem zal zijn. Ook wordt er tijdens de theorielessen voldoende aandacht geschonken aan praktische zaken zodat het uiteindelijk ook een positieve invloed zal hebben op het totaal aantal praktijklessen en ook de slaagkans voor het CBR praktijkexamen stijgt.

Privé theorieles

Naast het itheorie-pakket of klassikale theorielessen kan ervoor gekozen worden om een aantal privélessen te nemen. Deze privélessen zijn speciaal voor mensen met leer, concentratie en leesproblemen. Een goede uitleg in de taal van de kandidaat en aangepast aan de belevingswereld van de kandidaat is essentieel voor mensen die moeite hebben met het halen van de theorie.
Stacks Image 83
Aanmelden
Stacks Image 85
Prijslijst
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de rijschool

Contact:

Hans Kruijntjens
Auto, bromfiets en motorrijschool Currus
Galjoenweg 23
6222 NS, Maastricht
0433641097
0613676953
Currus@icloud.com
Route / Contact